the blog

Mark & Frederique

Mmm… het platteland. Daar houden we van! Althans, ik houd ervan! Ik kom natuurlijk uit het heerlijke, met natuur omgeven, Putten. Dus ik waardeer het boerenlandschap zeker! Dat ik uit een boerenfamilie kom is dan ook vanzelfsprekend. Al is bij mijn generatie de knoop doorgehakt. Maar mijn opa en oma waren boeren, mijn overgrootouders waren boeren, mijn over-overgrootouders waren boeren. Nou enfin, je snapt het. Maar waar was ik? Oh ja… het boerenlandschap. Want dat is waar het blog van vandaag begint: in Geesteren!

Bruidspaar Mark & Frederique zijn dan weer niet het typische type boer en boerinnetje. Deze twee wisten heel goed wat ze wel en niet wilden. De dag was tot in de puntjes gepland met veel leuke details. In het dorp was er al over gesproken, want ze zouden een immens dure tent gehuurd hebben. Dat viel natuurlijk reuze mee, maar boeren dorpjes hè. Die willen wel kletsen.

De dag begon bij het bruidspaar thuis in Geesteren. Bruid Frederique zat al netjes voor haar spiegel te glunderen. Haar kapsel was al bijna klaar en ze keek uit naar de dag. Samen met videografen-team Brendan en Dennis ging ik te werk. We bleven nog even bij de bruid en gingen daarna kijken bij de bruidegom. De ontmoeting volgde snel, buiten op het erf. Best spannend zo thuis, als je elkaar de hele ochtend nog niet hebt gezien! Familie en een aantal vrienden stonden te genieten van dit mooie first look-momentje.

De shoot vond plaats in een nabijgelegen natuurgebied. Een mooi paars veldje lag voor ons. Alleen tijdens het beklimmen van het veldje (ja, we moesten behoorlijk over die plantjes klimmen) kwamen we erachter dat dit gebied van iemand was. We stonden in iemand z’n achtertuin! De meneer in kwestie was iets verderop zijn plantjes aan het knippen. Ik kreeg ineens diep respect voor de tuinier skills van deze man! Maar hij vond het prima dat wij wat mooie plaatjes schoten in zijn tuintje. We moesten er allemaal erg om lachen.

De ceremonie vond buiten plaats, in de tuin van het bruidspaar. Dit was allemaal nog even spannend, want het zou gaan regenen. Maar de ceremonie verliep goed en zonder regen. Een mooi intiem moment met vrienden en familie. Nog geen 30 seconden nadat de ceremonie klaar was begon het flink te regenen. Wat een timing!

Ondertussen kwamen er ineens overal levende beestjes vandaan. Als cadeau kreeg het bruidspaar o.a. kippen en geiten! Daar heb ik echt enorm om gelachen! Het bruidspaar vond het iets minder leuk geloof ik, maar de vrienden moesten behoorlijk grinniken. Stiekemerds.

De middag was een aaneenschakeling van gezellige momentjes met familie en vrienden. Het bleef na het regenbuitje lekker droog gelukkig! Alles bij mekaar een prachtige dag!

Zie het resultaat hieronder!

fm_hr-004_lr

fm_hr-030_lrfm_hr-020_lrfm_hr-042_lrfm_hr-063_lrfm_hr-073_lr

fm_hr-078_lrfm_hr-074_lrfm_hr-084_lrfm_hr-087_lrfm_hr-090_lrfm_hr-098_lrfm_hr-100_lrfm_hr-105_lrfm_hr-139_lrfm_hr-149_lrfm_hr-165_lrfm_hr-173_lrfm_hr-185_lrfm_hr-196_lrfm_hr-210_lrfm_hr-213_lrfm_hr-228_lrfm_hr-234_lrfm_hr-261_lrfm_hr-267_lrfm_hr-273_lrfm_hr-288_lrfm_hr-291_lrfm_hr-295_lrfm_hr-297_lrfm_hr-311_lr

fm_hr-310_lrfm_hr-315_lrfm_hr-349_lrfm_hr-354_lrfm_hr-358_lrfm_hr-361_lrfm_hr-373_lrfm_hr-402_lr

fm_hr-395_lr

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE