all the

INFO

Wil je graag een bruidsreportage boeken? Een workshop komen volgen of wil je een keer de studio huren? Hier kun je alle informatie vinden! 

FOTOGRAFIE

UNIEKE FOTOGRAFIE

Mooie herinneringen voor later. Fotografie die past bij wie jij bent. Of het nu gaat om een bruidsreportage, portret of lifestyle fotografie: bij mij ben je aan het goede adres. 

vanaf €295,-

OPLEIDING

WORKSHOPS & MENTORING

Je wilt als fotograaf meer leren over technieken, werkwijzes of bedrijfsvoeringen. Ik ben een open boek en neem je mee in mijn ervaring van de laatste jaren. Meer dan 100 cursisten gingen je voor! 

vanaf €150,-

FAQ

+ WAT ZIJN NOU JOUW FAVORIETE BRUILOFTEN?

Ik vind intimiteit en ontspannenheid echt superleuk op trouwdagen. Heerlijk genieten met vrienden en familie in een intieme setting. Lekker lang dineren of juist een speelse BBQ. Luisteren naar mooie speeches of 's avonds lekker dansen. Gewoon samen het leven vieren!

+ HOELANG DUURT EEN FOTOSHOOT ONGEVEER?

Ik zou rekening houden met 1,5 uur. Meestal is een uur genoeg, maar geregeld lopen er dingen uit of is er verkeer op de weg naar de locatie. Zo kunnen jullie rustig aan doen en heb ik de tijd om creatief bezig te zijn met jullie en de omgeving!

+ RAAD JIJ EEN ALBUM AAN?

Altijd! Er is niks mooier dan de foto's in groot formaat te kunnen bekijken. Wie wil nou niet over 30 jaar heerlijk bij het haardvuur (en met een wijntje natuurlijk) de mooie herinneringen doorbladeren? Geprinte foto's maken een veel mooiere en levendigere indruk dan op de computer. In mijn studio kan je al mijn albums komen bekijken.