lovely

WORDS.

Lees de lieve woorden van mijn bruidsparen aan mij.
Wat bof ik toch dat ik mag samenwerken met
zulke mooie en lieve mensen! 

RELAXED & INTIEM

EEN FOTOGRAAF VAN TOP KLASSE

Ik had geen enkele andere fotograaf gewild. Jij paste zó goed in onze dag. We wilden alles relaxed en intiem houden en jij flowde daar zo heerlijk in mee. Ik ben zelf ook fotograaf, dus ik was van tevoren een beetje bang dat ik misschien teveel op je zou gaan letten op de dag zelf. Maar dat gebeurde totaal niet! Je kan heel goed onzichtbaar zijn en toch bij de bijzondere momenten er bovenop zitten, en dat is het kenmerk van een fotograaf van TOP klasse. We zijn zo blij met je en raden je iedereen aan! (Tenminste, aan de mensen die niet sowieso al hadden gevraagd: "WAUW! Wie is je fotograaf?!" ;-)

Isabeau & Bastiaan

PERSOONLIJK BETROKKEN

HET TROUWALBUM IS EEN KUNSTWERK

Zowel vooraf als tijdens onze bruiloft heb je je rol heel goed vervuld! Vooraf stelde je ons gerust over bijvoorbeeld het weer. Tijdens de dag zelf zorgde je voor veel vertrouwen en je pakte door als dat nodig was met bijvoorbeeld de groepsfoto's. Het contact met jou hebben we als heel duidelijk en persoonlijk betrokken ervaren. Wat betreft de foto’s vinden we het knap hoe goed je momenten hebt weten te vangen die voor ons heel waardevol waren tijdens onze dag. Het trouwalbum is een kunstwerk op zich geworden. Zo beleven we onze trouwdag door middel van de foto’s écht opnieuw!

Wilke & Gert

FIJN & VERTROUWD

ECHT GEBOREN VOOR DIT VAK

Een paar jaar geleden kwam ik je op social media tegen en toen dacht ik: "Wauw! Als mijn vriend en ik gaan trouwen wil ik echt jou als fotografe!" Dat is uiteindelijk uitgekomen en ik kan mijn geluk niet op. Ons kennismakingsgesprek was heel fijn en vertrouwd en het toewerken naar de grote dag was heel ontspannen en fijn met jou. Je gaf de juiste tips en we konden je altijd bereiken voor vragen. Op de grote dag was ook alles heel ontspannen en konden we optimaal genieten dankzij jou. Je hebt er voor ons echt een onvergetelijke dag van gemaakt. Wat een prachtige foto's en wat een uniek trouwalbum is het uiteindelijk geworden! ♡ Je bent een heel mooi persoon en echt geboren voor dit vak. We konden ons geen betere fotografe wensen voor onze dag. Je bent de beste!

Thomas & Anne-Marie

GEZELLIG EN ONTSPANNEN

WE KONDEN HELEMAAL ONSZELF ZIJN

Vanaf het eerste contact, o.a. tijdens het kennismakingsgesprek vonden wij het gezellig! Dat was het ook gelijk toen je 's ochtends binnenstapte. :) We hebben op onze trouwdag enorm genoten van de shoot, gezellig, ontspannen en met een super resultaat. We zijn overtuigd dat dat ook komt doordat jij zo enthousiast bent, maar tegelijkertijd ook rust uitstraalt en weet wat je wilt. We konden helemaal onszelf zijn, en zoals we zijn heb je ons - onze gasten en spontane momenten - vastgelegd. Geen dingen in scène, zowel bij formele als informele dingen. Echtheid - en daar houden we van!

Nu we ook het album hebben en we iedereen de mooie foto's kunnen laten zien, beleven we de dag elke keer weer een beetje opnieuw! Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Henk-Jan & Anne

HEERLIJK ONTSPANNEN

ALLES IS PRACHTIG GEFOTOGRAFEERD

Onze trouwdag was fantastisch, mede mogelijk gemaakt door Bertina, onze professionele en getalenteerde fotograaf. De fotoshoot was heerlijk ontspannen, iets wat heel fijn was op de (toch wel hele spannende) trouwdag. Onze fotoreportage is voor ons altijd weer een feestje om te bekijken; een perfecte weergave van een perfecte dag. De sfeer, de details, de kleine momentjes, de emoties.. alles is prachtig gefotografeerd. Daarnaast vonden wij (en onze gasten) het prettig dat ze rustig op de achtergrond aan het werk was, en zonder de aandacht te trekken de mooiste plaatjes schoot. Ook in de afronding van het fotoboek heeft ze heel wat geduld met ons gehad. Een absolute aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!

Judith & Mike

ABSOLUTELY PERFECT

YOU HELPED MAKING OUR DREAMS COME TRUE

Bertina Bartlett, Not only are you an incredible photographer, you are also amazing at making people feel comfortable and managing the chaos of a wedding. You somehow managed to organize everyone and everything, while remaining in the background. You created an atmosphere that made everybody feel at home and happy. The quality of the pictures are absolutely perfect. You are so skilled at capturing people at the right moment. You helped make our dreams come true for our big day and we could not have been happier with you as a photographer and friend!

Adam & Claire

ONWIJS MOOI

HELEMAAL GELUKKIG

Waaauuw!! Wat onwijs mooi allemaal. Net de foto’s bekeken, we worden er helemaal gelukkig van. Nooit verwacht dat wij zulke trouwfoto's zouden hebben. Echt prachtig!

Eline & Tim

MOOIE MOMENTEN

MET TRANEN EN EEN LACH KEKEN WE ERNAAR

Wauw! Wat een prachtige foto's!!! En wat superleuk dat je ze voor de kerst hebt toegezonden zodat we heerlijk de dag opnieuw kunnen beleven met onze families. Wat een prachtwerk hebben jij en je second shooter afgeleverd zeg. Én wat een mooie momenten staan er op de foto! Met tranen en een lach kijken we ernaar. Wat hebben jullie een mooie en waardevolle bijdrage geleverd aan onze geweldige dag, nogmaals dank daarvoor!

Annemarel & Ivar

GENOTEN

DAT FOTO'S VAN ONS ZO MOOI KUNNEN ZIJN

Waaaaauuuwww, vlak voor we op onze huwelijksreis het vliegtuig in stapte terug naar Nederland kreeg ik je mailtje binnen. We hebben tijdens het wachten dus uitgebreid de foto’s kunnen bekijken. 

We hebben zitten genieten!! Opnieuw boven verwachting, we wisten niet dat foto’s van ons samen zo mooi konden worden! We vonden het ook oprecht weer heel gezellig! 

Tessa & Wiebe

ONGELOOFLIJK MOOI

WE KUNNEN NIET STOPPEN MET KIJKEN!

Wauw! Wat zijn we blij met deze foto's! Ze zijn ongelooflijk mooi! En ze tonen allemaal dingetjes die ons zelf een beetje ontgaan zijn in het moment. Superleuk!!! We kunnen niet stoppen met kijken! Heel erg bedankt, wat zijn we blij dat jij onze fotografe was!

Gerrart & Elien

LOVE IS

the very best

LOVE IS A CELEBRATION!