bemindfotografie.nl » Wedding & Lifestyle Photography

About me

Bemind-Page-Graphic

Ik ben Bertina Bartlett, 29 jaar en getrouwd met Aaron Bartlett. Fotografe, grafisch vormgever, onderzoeker en dromer.

Bemind. Het voltooid deelwoord van het Nederlandse woord beminnen; aanhangen, aanbidden, houden van, liefde koesteren, liefhebben… ect. De liefde. Het leidende onderwerp binnen mijn fotografie. Lang heb ik nagedacht over hoe breed te interpreteren het woord ‘liefde’ eigenlijk is. Beminnen geeft uitsluitsel. Het gaat om een diepe en intense liefde. Iets wat alleen ouders naar hun kinderen of innige geliefde begrijpen. 

Mijn fotografie avontuur begon al een lange tijd geleden. In mijn tienerjaren fotografeerde ik veel, maar bij het kiezen van mijn studie (Textiel&Mode aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten) heb ik het los gelaten. Wat achteraf heel jammer bleek te zijn. Als kind zijnde had ik al een fascinatie voor beeld en muziek. Ik luisterde geregeld mijn muziek op de fiets en bedacht er beelden bij. Ik wilde zo vaak foto’s maken met mijn ogen van alle mooie dingen die ik zag. Op de academie werd dat natuurlijk versterkt door de hoeveelheid visuele aspecten van mijn opleiding. Hier werd ik getraind in “beeld kijken” en conceptontwikkeling. Hoewel ik uiteindelijk in 2010 afstudeerde als Textielontwerpster heeft mijn opleiding mij geholpen de kracht in beelden te zoeken en te maken. Denk hierbij aan compositie, styling en kleur. Veel van mijn foto’s hebben dan ook een stilistische en artistieke inslag.

Na mijn afstuderen aan de academie begon ik al snel in de modebranche als modestyliste. Na 2 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de grafische sector en begon ik deeltijd te fotograferen. Dat ik weer begon te experimenteren met fotografie was halverwege 2012.

Sinds begin 2014 is Bemind Fotografie een feit. Nu fotografeer ik full-time o.a. bruiloften, loveshoots, portretten, producten en nog veel meer. Met nog steeds een hang naar “net even anders” en detail. Ook is natuurlijke lichtinval één van de belangrijkste sfeermakers binnen mijn beelden. Daarbij ben ik een enorm mensen-mens en geniet ik vol op van nieuwe ontmoetingen. Ik zoek graag de connectie tussen mensen en dat laat ik graag zien in mijn beelden. Mensen in beeld brengen zoals ze zijn, dat vind ik belangrijk.

Sinds halverwege 2016 beschik ik ook over een prachtige daglicht studio waar ik o.a. workshops geef en die ook gebruikt kan worden door anderen om workshops te geven of om in te fotograferen. Wil je daar meer informatie over? Je mag me altijd vrijblijvend mailen voor meer informatie: info@bemindfotografie.nl

Ik hoop dat je na het bezoeken van mijn website geïnspireerd bent. Niet alleen door “mooie plaatjes” maar ook door woorden, eerlijkheid en passie.

Wie weet tot ziens!

Liefs Bertina Bartlett

Bertina in het kort: prater, enthousiast, creatief, avontuurlijk, eigenwijs, eerlijk, openhartig, mensen-mens, dromer, liefhebber van mooie dingen en niet vies van een uitdaging.