Gaan met die banaan!

Je wilt al een tijdje iets anders met je werk. Je wilt je neerzetten als ondernemer. Hoe of wat precies, dat weet je zelf nog niet helemaal. Je hebt een goed idee? Je bent best wel assertief? Je bent gestart? Toch komt je plan nog niet helemaal van de grond, je kan toch niet veel geld vragen, of mis je nog wat in je ondernemersaanpak.

Wij weten wel raad!

De workshop ‘Gaan met die banaan’ is juist bedoeld voor mensen die willen gaan ondernemen en graag wat extra inspiratie, inzichten, ideeën en concrete plannen willen opdoen. Niet alleen maar praten maar ook doen. Je bepaalt je recept, pelt de banaan af zoekt ingrediënten erbij zoeken en gaat aan de slag maar met het maken van je recept om te komen tot een heerlijke bananengerecht. Net als het vormgeven van je onderneming.

Afpellen banaan – zelf inzicht
Tijdens de workshop ligt de eerste focus op het bepalen wat je allemaal in huis hebt. Het ‘afpellen’ zeg maar. Hiervoor maken we gebruik van Business Model You canvas en Life Languages én van elkaars input. We zijn er namelijk van overtuigd dat juist door samen te werken en je verhalen aan elkaar te vertellen dat je komt tot nieuwe ideeën en inzichten, die o zo nodig zijn bij het ondernemen.

Recept uitkiezen – eigen toegevoegde waarde
Dan bepalen we wat er nodig is om in de buitenwereld je product interessant te presenteren en te verkopen. Daarvoor krijg je informatie en tips hoe branding en social media jou kan helpen om een goed merk neer te kunnen zetten. Het recept.

Dan ga je bezig met het uitwerken van je recept: moodboard, foto’s, verhalen en andere creatieve middelen kunnen hiervoor worden ingezet.

Bakken – zelf presentatie
Deze ideeën vertaal je naar een ‘pitch’ om je product aan de man te brengen. Je gericht is klaar.

Het mooist is als je dit product na de workshop direct kan gaan testen in je omgeving. Het proeven zeg maar!

In de workshop werken we toe naar het volgende resultaat:

  • je (h)erkent je talenten, karakter en potentieel
  • je kan je toegevoegde waarde bepalen
  • je hebt je potentiele opdrachtgevers gedefinieerd
  • je presenteert je product of dienst en koppelt hier een economische waarde aan
  • je weet hoe je communicatie vorm geeft, persoonlijke stijl en via welke kanalen
  • je weet hoe in welke omgeving je het best tot je recht kan komen
  • je gaat doelgericht, productief en met plezier aan de slag
  • je oefent (meer) impact uit op je omgeving

De investering in deze workshop is €795,- en vindt plaats op vrijdag 17 & 18 november in Putten.

De workshop is een tweedaagse waarin we veel met elkaar gaan werken en van elkaar willen leren. Tussendoor ontvang je heerlijke versnaperingen en lunches. We hebben hiervoor een regionale ondernemer gevonden. Mocht je zin hebben dan is het mogelijk om samen de workshop af te sluiten met een diner in een van de plaatselijke restaurants.

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • […] De workshops gaan dus gewoon door! No worries! Wat zeg ik… er komt er zelfs eentje bij! Want na het geven van de workshops van de afgelopen tijd heb ik ook een sterk verlangen gekregen om beginnende zzp-ers en ondernemers te helpen bij het opstarten van hun eigen business. Met een plan in gedachte nam ik aantal maanden geleden contact op met mijn voormalig coach; Henriëtte van Dort van Hamewith Talent Development. Samen geven wij eind oktober onze eerste workshop genaamd “Gaan met die banaan!”. Echt een workshop speciaal voor mensen die er al een tijdje aan denken om iets nieuws te gaan doen. Of die graag voor zichzelf willen beginnen, maar nog niet helemaal goed weten hoe dit aan te pakken. Deze twee-daagse workshop zit boordevol informatie en coaching om je een vliegende start te geven. Meer informatie vind je hier. […]ReplyCancel

  • […] Afgelopen jaar nam ik contact op met Henriëtte van Hamewith. Haar coachings hadden mij enorm geholpen bij de start van mijn bedrijf en ik wilde dit graag uitdelen aan anderen. We zijn daarin een samenwerking begonnen. Eind februari geven we een workshop “Gaan met die banaan”. Tijdens deze 2-daagse workshop willen wij anderen helpen bij de start van hun nieuwe plannen. Om erachter te komen wat wel en niet voor hen werkt en om ze te helpen nieuwe plannen en ideeën te krijgen. Zo hebben de cursisten een mooi pakket met tools waar ze mee aan de slag kunnen. Dus; zit jij in hetzelfde schuitje als ik zat 2 jaar geleden dan zou ik zeker langskomen! Hier lees je meer over de workshop: http://bemindfotografie.nl/gaan-met-die-banaan/ […]ReplyCancel