the blog

Senior session – Thirza

Toen ik in Januari in Amerika was kreeg ik veelal de vraag: “Do you do senior sessions?” Nee, die doe ik niet want dat hebben we niet in Nederland. “Why not?” Ja, die vraag bleef wel hangen. Waarom eigenlijk niet? In Amerika is dit concept echt booming business, maar op één of andere manier heeft het hier nooit voet in de aarde gehad. Ouders plannen ver van te voren een senior shoot bij een fotograaf. Hun tiener van tussen de 16 en 18 jaar behaald dat jaar zijn diploma aan “high school” en gaat vaak verder naar college. Het is een manier om deze nieuwe fase te vieren en een herinnering te creëren voor later.

Heel eerlijk… ik vind werken met jongeren echt te gek! Ik heb zelf een beetje een moeilijke puberteit gehad en was altijd op zoek naar mezelf. Helaas heeft dit proces voor mij echt heel lang geduurd, met heel veel ups en downs. Daarom blijf ik me ge-connect voelen met deze jonge generatie. Ik heb dan ook al veel jongerenwerk gedaan. Dus ik dacht; ik houdt ervan met jongeren te werken. Waarom ga ik dat niet meer doen!?

Zo doende dat ik besloot mijn eerste senior session te doen. Met Thirza! Thirza is 15 jaar en dus een jonge afstudeerder. Ik wilde wel dat de senior session de uitstraling had die bij mijn werk past. Dus misschien niet direct de standaard uitstraling van een senior session, maar het concept blijft hetzelfde.

Arianna van Halteren verzorgde de prachtige make-up en ik verzorgde de styling. Een mooie shoot was het gevolg!

Wil jij ook een senior shoot doen of misschien geven aan iemand? Dat kan! Je kan kiezen uit een aantal pakketten. Klik hier om mee te weten te komen.

 

SENIORSESSION_TH_LR-2SENIORSESSION_TH_LR-5SENIORSESSION_TH_LR-6SENIORSESSION_TH_LR-12
Thirzaextra-1Thirzaextra-2
SENIORSESSION_TH_LR-17SENIORSESSION_TH_LR-18SENIORSESSION_TH_LR-20SENIORSESSION_TH_LR-24SENIORSESSION_TH_LR-25SENIORSESSION_TH_LR-26SENIORSESSION_TH_LR-27SENIORSESSION_TH_LR-28SENIORSESSION_TH_LR-30SENIORSESSION_TH_LR-33SENIORSESSION_TH_LR-38SENIORSESSION_TH_LR-42SENIORSESSION_TH_LR-45SENIORSESSION_TH_LR-50SENIORSESSION_TH_LR-51SENIORSESSION_TH_LR-52SENIORSESSION_TH_LR-56SENIORSESSION_TH_LR-57SENIORSESSION_TH_LR-61SENIORSESSION_TH_LR-63SENIORSESSION_TH_LR-64

senior sessions - launch32

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE