the blog

M & B – Amsterdamse grachten

Een aantal maanden geleden fotografeerde ik M & B al tijdens een bijzondere loveshoot (klik!). Toen was het al heerlijk om deze twee mooierds voor de lens te mogen hebben. Hun dag beloofde wat! Ik had al veel gemaild met B en gekletst over van alles. Het kon niet beter voorbereid zijn!

De dag begon in Amsterdam, waar het stel zich voorbereidde. Beiden zagen ze er prachtig uit! De spanning steeg… zenuwachtig zagen ze elkaar voor het eerst voor het huis. “Good luck” pronkte er boven hun hoofd. Alsof er iets gezegd werd. Maar geluk hadden ze niet echt nodig. Het weer was stralend en alles was goed voorbereid! Het zou overduidelijk een gezegende dag worden.

De fotoshoot vond plaats midden in Amsterdam. Iets met geen parkeerplaats kunnen vinden… iemand ooit voor elkaar gekregen en auto op de brug te laten staan zonder bon? Wij wél ; ) De wijkagent was coulant. Kan ook niet anders met zo’n stralend paar. Heerlijk een stukje geslenterd en mooie foto’s kunnen maken. Midden tussen de mensen bij de tram staan. Ik houd ervan!

Bij het gemeentehuis stonden vrienden en familie het bruidspaar te wachten. Met geklap en gejuich werden M & B ontvangen. Daarna werd het even stil toen de bruid huilend in haar vaders armen viel. Ik moest toch even slikken, maar mooi was het om dit te mogen zien.

De rest van de dag was heerlijk genieten; ontspannen samen taart eten, leuke stukjes, mooie woorden en een geweldige kerkdienst aan het einde van de dag. B zong een prachtig lied voor haar kersverse man. Er vloeiden hier en daar stiekem wat traantjes en ook B’s moeder werd herdacht, die helaas niet meer in hun midden is.

Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat dit voor mij persoonlijk een hele bijzondere dag was. Ik werd eraan herinnert hoe dichtbij je eigenlijk bij mensen mag komen wanneer je hun bruiloft mag fotograferen. De sfeer was heerlijk persoonlijk en ik voelde me deel van het gezelschap. De liefde tussen het bruidspaar spatte er vanaf. Het is duidelijk het type liefde waar ik zo van houd; oprecht, eerlijk en met echtheid. Rauwe randjes worden er liefdevol bij ontvangen. Het was duidelijk dat echtheid voor op stond tijdens deze bruiloft. Én aangezien dat ook dicht bij mijn hart ligt heb ik me echt suf genoten.

M & B van harte!

B&M_WEDDING-1

B&M_WEDDING-2B&M_WEDDING-8B&M_WEDDING-9B&M_WEDDING-11B&M_WEDDING-13B&M_WEDDING-15B&M_WEDDING-10

B&M_WEDDING-17B&M_WEDDING-24B&M_WEDDING-23B&M_WEDDING-21B&M_WEDDING-20B&M_WEDDING-19

B&M_WEDDING-25B&M_WEDDING-36B&M_WEDDING-33B&M_WEDDING-32B&M_WEDDING-30B&M_WEDDING-29

B&M_WEDDING-26B&M_WEDDING-28

B&M_WEDDING-39

B&M_WEDDING-42B&M_WEDDING-43B&M_WEDDING-46

B&M_WEDDING-47B&M_WEDDING-45B&M_WEDDING-44B&M_WEDDING-49B&M_WEDDING-64B&M_WEDDING-63B&M_WEDDING-62B&M_WEDDING-61B&M_WEDDING-60B&M_WEDDING-55B&M_WEDDING-56

B&M_WEDDING-59B&M_WEDDING-53B&M_WEDDING-51B&M_WEDDING-50B&M_WEDDING-66B&M_WEDDING-70B&M_WEDDING-72B&M_WEDDING-75B&M_WEDDING-77B&M_WEDDING-78 B&M_WEDDING-95B&M_WEDDING-96B&M_WEDDING-94B&M_WEDDING-91B&M_WEDDING-92B&M_WEDDING-87B&M_WEDDING-86B&M_WEDDING-83B&M_WEDDING-82B&M_WEDDING-81B&M_WEDDING-80

B&M_WEDDING-79B&M_WEDDING-97B&M_WEDDING-98B&M_WEDDING-104B&M_WEDDING-103B&M_WEDDING-102B&M_WEDDING-99B&M_WEDDING-100

8 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE