the blog

Koen & Tina

Toen Koen & Tina voor de eerste keer op gesprek kwamen bij mij wist ik meteen dat dit een heerlijk ontspannen trouwdag zou worden. Ze waren beide vol creatieve en originele ideeën. Echt bruisend! Koen & Tina ontmoette elkaar in de Ikea, waar ze beiden werkten. Het is dan ook geen verassing dat het stel voor een Ikea thema koos. Nou kan je denken: “Hoe kan je ooit Ikea in een bruidsthema gieten?!”. Nou dat zou ik ook niet weten, maar wat ik wel weet is dat dit één van de meest originele bruiloften was die ik tot nu toe heb mogen fotograferen. Alles zag er prachtig uit. Koen & Tina hadden vrijwel alles zelf uitgedacht en ontworpen. Van het bakken van de taarten tot het ontwerpen van een heuze selfie app. Hoe leuk is een “Do-it-your-selfie”!?

De dag begon in het prachtige Villa Oldenhoff in Abcoude. S’ochtends deed een hele blije Tina de deur voor me open. Een heerlijk verblijde glimlach, ze had er duidelijk erg veel zin in. Koen was even het boeket ophalen, maar ook snel was hij bij de Villa om zich aan te kleden. Omringt door familie en vrienden die ook allemaal waren blijven slapen in de Villa.  Buiten de eerste ontmoeting; dit paar straalde van oor tot oor!

De rest van de dag vond plaats op het prachtige Paviljoen Puur in Diemen. Een mooie aangeklede locatie achter voor de ceremonie en overal leuke versieringen. Uiteraard in dé Ikea-kleur; geel. Iedereen droeg een geel accent, wat de hele dag voor mooie plaatjes zorgde. Vrienden hadden leuke stukjes voorbereid en Koen & Tina moesten zelfs nog kareoke zingen (nog steeds wanneer ik hun namen lees hoor ik in mijn hoofd “Koen & Tina!” op de tune van ‘We build this city on rock & roll’).

De hele dag stond in het teken van vrienden en familie. Er was overal  gezellig geklets en alle vrienden en familie maakten foto’s van zichzelf met Koen zijn geniale app. Ik was zo ontzettend blij om bij deze dag aanwezig te zijn geweest.

Koen & Tina; You are MARVELLOUS! ; )

T&K-1T&K-2

T&K-3T&K-4T&K-9 T&K-6T&K-8
T&K-10T&K-69 T&K-13
T&K-15T&K-16T&K-17T&K-18T&K-19T&K-20T&K-22T&K-23T&K-24T&K-25T&K-28T&K-31T&K-32T&K-33T&K-36T&K-38T&K-39
T&K-40T&K-41T&K-43T&K-44T&K-45

T&K-53T&K-46T&K-49T&K-48T&K-50T&K-51T&K-54T&K-57T&K-58T&K-60T&K-61T&K-63T&K-64T&K-67T&K-68T&K-65

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Naomi Van Der Kraan De Reus

    Wat een heerlijke serie. Hij fleurt mijn dag helemaal op!ReplyCancel

  • Marije Hooijer

    Heel vrolijk! En wat een hoop leuke details! Mooi gedaan!ReplyCancel

  • Hanke Arkenbout

    super mooi gedaan Bertina!ReplyCancel

BROWSE