the blog

Herman & Lianne

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: intieme bruiloften hebben echt mijn hart. Afgelopen oktober maakte ik nog een ontzettend mooie en relaxte dag mee met Lianne en Herman. Al vroeg was Lianne uit de veren om opgemaakt te worden. Wat meteen opviel is dat haar look precies bij haar paste. Zacht, naturel, lieflijk. Echt zoals ik haar ook zag als bruid. De jurk paste er ook precies bij; lang en sluik met een beetje kant. Een jurk waar je lekker makkelijk in kan bewegen en lopen. Heerlijk! Toen Herman haar even later ophaalde was de toon al snel gezet. Relaxt en speels gingen we op weg naar de shoot locatie die niet ver weg lag. Een mooi stukje hei stond op ons te wachten en nog beter; een mooi stukje zon. Het licht was echt waanzinnig, waardoor het ook niet koud leek te zijn. Mijn second shooter Ditta en ik konden heerlijk aan de slag en de tijd nemen met poses en optimaal lichtgebruik. Het was serieus magisch om met zulk gaaf licht nog te kunnen schieten! Echt bruidsparen: plan je shoot op tijd s’ochtends of s’avonds met zonsondergang. Het is het waard!

Na de shoot gingen we naar Het Uilenbos. Een oud pannenkoekenhuis wat tegenwoordig supermooi is opgeknapt! De styling deed er ook niet aan onder. De styliste van Just Jet had goed haar best gedaan en het zag er allemaal tot in de puntjes verzorgd uit. We begonnen in de stal met een mooi onthaal en lekkere koffie, thee en cakejes. Papa deed nog een speech en al snel was er een korte ceremonie in de grote zaal. Lekker ontspannen en met heel veel kids! Een heuse fanfare bij de uitloop (met te gekke toeters!) en daarna lekker spelletjes spelen met z’n allen.

Bij een bruiloft bedenken we tegenwoordig hele spektakels, maar soms hoeft het niet zo moeilijk. Iedereen mag natuurlijk zelf zijn eigen dag helemaal naar wens indelen. Soms kom ik op bruiloften waar we de hele dag alleen maar aan het rennen en vliegen zijn naar allerlei locaties. Ik hoor dan wel eens gasten klagen dat ze nog niet gezeten of gegeten hebben of dat ze zuchtend zeggen: “Ow, we moeten alweer”. Deze bruiloft bewijst maar weer dat je met heel kleine dingen een hell toffe en relaxte dag kunt beleven. Want uiteindelijk gaat het toch ook gewoon om samen zijn en samen de liefde vieren?

Ik heb in elk geval genoten. Doe mij meer van dit soort bruiloften! Lekker samen zijn en samen het leven vieren!!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE