the blog

Ernst & Annemieke

Bruidsparen die mij raken. Nou, daar zijn Ernst & Annemieke zeker een voorbeeld van. Zulke heerlijke mensen vol van emotie, passie en liefde. Als ik terug denk aan vorig jaar dan denk ik zeker terug aan deze bruiloft. Dit is waarvoor ik het doe: de liefde! Zo vaak vergeten bruidsparen dat de dag daar echt over gaat. Natuurlijk is het fantastisch als alles er prachtig uit ziet (wat hier zeker het geval was)! Maar het gaat uiteindelijk om de essentie: samen de liefde vieren met vrienden en familie.

De ochtend begon goed met een stralende bruid. Annemieke zat in alle rust boven in de haar en make-up, met beneden een gezellige drukte. In de voortuin werden de decoraties opgehangen en ook achter in de tuin werd alles klaar gezet. Annemieke had er zin in! Een beetje zenuwen, maar vol van enthousiasme. Ze keek uit naar de ontmoeting. Hoe zou Ernst eruit zien? Nu ging het beginnen!
Toen Ernst aan kwam rijden, in zijn enorm vette mustang, werd het al snel duidelijk; dit ging een mooie dag worden. Niet alleen het zonnetje scheen, maar Ernst kwam met een goede glimlach ons tegemoet. De ontmoeting was ook zo liefdevol en emotioneel. Traantjes werden gelaten; dit is de dag!

Het licht was fantastisch die dag. Tijdens de shoot konden we heerlijk spelen met de natuur en het licht. Een stel zo mooi als deze kan je niet verkeerd op de foto zetten. Ernst en Annemieke waren duidelijk in de wolken. De bruid werd opgetild en rondgedraaid. We hebben enorme lol gehad.

’s Middags was de gemeentelijke ceremonie aan het water. De kleurrijk geklede gasten zaten al klaar. Het bruidspaar kwam op een bootje aan, toegejuicht door vrienden en familie. Emotionele woorden werden gewisseld, traantjes werden gelaten, mooie momenten werden gedeeld. Het was echt op en top genieten! Na de receptie vond er nog een prachtige ceremonie plaats in een mooi oude kerkje. Er werd volop gezongen en zelfs de kinderen van Annemiek haar klas hadden een mooie stukje voorbereid. Weer tranen, liefdevolle oogopslagen en brede glimlachen. Dit is echt waar het om draait. Het samen genieten, samen erkennen van de liefde en het aan elkaar verbinden. De dag was dan ook zo vol van liefde tussen vrienden, familie en het bruidspaar. Naast het feit dat het gewoon gezellig, mooi en fijn was heeft deze dag een blijvende indruk op mij gemaakt. Ik herkende zoveel van mijzelf en mijn huwelijk bij dit bruidspaar. Dat vind ik altijd fantastisch. Het herinnert mij eraan dat we samen altijd ergens beginnen en dat we samen ook ergens eindigen. Het geeft mij nieuwe inspiratie voor mijn eigen huwelijk. Hoe gaaf is het dat je, naast dat je gewoon je werk doet, je ook gewoon iets blijvend mag meepakken van dit soort dagen. Het blijft zo bijzonder!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE