the blog

Bye-bye 2016

Dat was hem dan alweer. 2016! Een heel gek jaar als je het mij vraagt; op maatschappelijk gebied is er veel gekheid gaande. Maar voor mij persoonlijk vooral een heel bijzonder jaar. Dit jaar ben ik weer een stukje dichterbij mezelf gekomen. Als persoon, als fotograaf en als ondernemer. Ik heb zo’n 70 cursisten een stukje mogen laten zien van mijn werkwijze en op weg mogen helpen. Ik heb weer een vol jaar van 20 bruiloften mogen doen en tientallen andere shoots en projecten. Ook kreeg ik de leukste stagiaire ooit! Én ik heb een prachtige studio gekregen in Putten. Heel eerlijk, terugkijkend, kan ik alleen maar heel erg dankbaar zijn. Dankbaar dat dit nu mijn werk is. Dat ik hier elke dag van mag genieten. Ik vind het zo gaaf om te zien dat naast dat ik herinneringen mag vastleggen, ik ook heel veel waardevolle inzichten en contacten terug heb mogen ontvangen. Uiteraard is dit mijn werk en verdien ik natuurlijk mijn brood hiermee. Maar uiteindelijk haal ik toch echt mijn plezier uit het fotograferen zelf, het contact met mijn klanten en de ontwikkeling die ik doormaak.

Ook voor volgend jaar liggen een paar heel gave projecten te wachten, staan er alweer bruiloften gepland én Silver Linings gaat komend jaar van start. Wat bijzonder allemaal!

Nu zo terugkijkend op mijn werk van afgelopen jaar, leek het mij leuk om een aantal van mijn favoriete beelden met jullie te delen. Ik denk dat deze beelden zeker staan voor mijn fotografie: stilistisch, soms lekker kleurrijk, met gevoel voor emotie en net even anders. Dit zijn lang niet alle beelden waar ik trots op ben, maar zeker een stevige greep eruit!

Cheers to 2016! En welkom 2017!

fm_hr-078_lr

bemindfotografie_bruidskinderen_1_lrte442_webbemindfotografie_bruidbruidegom_1_lrEM_BRUILOFT_HR378_WEB.jpgir_hr377_webAnnelieJoel_BemindFotografie_Ermelo_Heide-26_LR.jpg

ia_preview-1319

AnnelieJoel_BemindFotografie_Ermelo_Heide-13_LR.jpgLoveshoot - Hierden - Bemind Fotografie

bemindfotografie_emotie_-1_lrJS_HR377_LR.jpg

bemindfotografie_groeps_1_lr

rm160_lr

bemindfotografie_emotie_-5_lrJS_HR097_LR.jpg

bemindfotografie_bruidskinderen_3_lrEC_Utrecht_Bruiloft_Bemind_Fotografie_Ermelo_0016.jpg

bemindfotografie_emotie_1_lrAM190_BLOG.jpgjp_hr330_lrbemindfotografie_bruidskinderen2_lr

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE