The People Project

You are never too old to set another goal or to dream a new dream.

C. S. Lewis

PP_Banner_#1

Wat begon als een hobby liep afgelopen jaar uit op vele aanvragen. Mijn fotografie sprak mensen aan. Ik kreeg comments, aanvragen en zelfs een interview in een blad. Ontzettend leuk! Vanaf begin 2013 kreeg ik zoveel aanvragen dat ik besloot mijn blog om te dopen tot een bedrijfje. Het is mooi om “jezelf” meer en meer te leren kennen en te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vind om te doen. Maar deze ontdekking kan ook een moeilijk proces zijn. Want hoe ontdek je nou wie jij bent als persoon.

 Vanaf kinds af aan ben ik bezig met ‘de zin van het bestaan’. Waarom zijn we hier? Wat is  echt geluk? Wat is waarheid? Wanneer zijn we onszelf? Dit gedachtengoed tekent een groot gedeelte van mijn leven. Dit in strijd met mijn eigen onzekerheden is niet altijd makkelijk voor mij geweest. Hoewel ik sterk geloof in een liefdevolle God die elk mens ziet, is het niet altijd makkelijk mezelf te ontcijferen of te begrijpen waar mijn eigen weg heengaat. Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen. In alle soorten en maten. Wat maakt hun eigen? Wat maakt hun dat zij hun dromen najagen? Hebben zij ontdekt wat hun ‘doel’ is in dit leven? In mensen zie ik stukjes van God en naar die stukjes ben ik op zoek in mijn eigen leven.

In mijn zoektocht naar mijn eigen weg, waar ik overigens al heel veel puzzelstukjes heb mogen vinden, wil ik me graag meer laten inspireren door anderen. En ik wil jullie graag meenemen in deze reis. Daarom ben ik The People Project begonnen. Hierin zal ik mensen interviewen en in beeld brengen. Ik stel vragen over hun ‘reis’ door dit leven en hun passies. Waar kunnen zij hun ei in kwijt? Wat voor risico’s hebben ze genomen? Waar stellen zij hun vertrouwen in? Van een eigenaresse van een klein koffiehuis op een dorps perron tot een man die op zijn 58e zijn huis verkoopt om een full-time opleiding te doen. Ik laat mij graag inspireren door iedereen om mij heen.

Mijn uiteindelijke doel is om door de ervaringen van anderen mijzelf meer te ontdekken. Gaan jullie mee op reis?

Binnenkort zal hier de eerste post komen te staan. Margee van Perron 127 in Putten geeft daar in een kijkje in haar ‘koffiestation’
waar ze vintage kleding verkoopt en waar wekelijks een breiclub samenkomt.

Margee_perron127

Heb jij ook een inspirerend verhaal? Stuur een mailtje naar info@bemindfotografie.nl en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort.

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Annette Oudshoorn
  • Annette Oudshoorn

    Mooie manier om je weg te volgen en te zoeken. Fijn dat ik kan mee delen.
    ReplyCancel