the blog

Rianne

Als je een collega fotograaf op de foto mag zetten, dan wordt je toch wel een beetje blij! Rianne en ik begonnen ongeveer een half jaar geleden met elkaar te kletsen op Facebook. En eigenlijk is dit niet meer gestop! Rianne heeft een heerlijke no-nonsense mentaliteit dat mij soms erg goed helpt de dingen weer even in perspectief te zien. Vaak ten goede voor mijzelf ; ) (ben nogal ultra-coulant soms). Verder is het een prachtig, lief en getalenteerde jonge vrouw. Het was dan ook een leuke en ongedwongen samenwerking.

Het moge duidelijk zijn dat deze shoot alweer een maandje of wat terug was. Desalniettemin had Rianne het een beetje koud in haar 2e outfit ; ) maar het mocht de pret niet deren. Ze was natuurlijk al tijdig bezig met wat ze het beste aan kon doen. De perfectionist! Dat zorgde natuurlijk voor een heerlijk resultaat; mooie lichte foto’s met een prachtige vrouw!

Rianne_LG_BLOGRianne_BLOGSebas&lydia_STAAND2Sebas&lydia_STAAND4

Sebas&lydia_STAAND3Rianne_BLOG3Rianne_LG_BLOG4

Rianne_LG_BLOG2Rianne_LG_BLOG3Rianne_LG_BLOG5Sebas&lydia_STAAND5Rianne_LG_BLOG6Sebas&lydia_STAAND6

Rianne_LG_BLOG7Rianne_LG_BLOG8

Rianne_BLOG4Rianne_LG_BLOG9Rianne_LG_BLOG10Rianne_LG_BLOG11Rianne_BLOG5Sebas&lydia_STAAND7Sebas&lydia_STAAND8Sebas&lydia_STAAND9Sebas&lydia_STAAND10

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE