the blog

Loveshoot – Lisanne & Ruben

Een paar weken terug ging ik richting Rotterdam voor een shoot met Lisanne en Ruben. Zij boekte me eerder dit jaar al voor hun bruiloft in juni en wilden graag een loveshoot van te voren. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! Samen overlegden we de juiste plek en al snel viel de keuze op de Fenix Loodsen in Rotterdam en natuurlijk het mooie omgelegen terrein waar met name ook het prachtige Hotel New York ligt. Iets industrieel leek hun namelijk wel gaaf en mij ook!

We namen eerst een kopje thee bij de Fenix Food Factory. Even kennis maken en wat overleggen over de bruiloft. Wat zijn de Fenix Loodsen ontzettend leuke plek voor een middagje uit. Ze hebben echt een goede bestemming gevonden voor dit gebouw. Lisanne en Ruben waren heel gezellig om mee te praten en vooral heel ontspannen. Het was dan ook heel makkelijk om met hun te fotograferen. De ontspannenheid en het geklets onderling zorgde voor een heerlijk sfeertje. De Rotterdam skyline was ook niet mis… al met al was het een perfecte ochtend om te schieten. Wellicht een beetje koud, maar daar gingen we met z’n allen meteen doorheen.

Ik kan niet wachten tot hun bruiloft in juni. Het belooft in ieder geval veel!

L&R003_LR.jpg
L&R005_LR.jpg
L&R007_LR.jpg
L&R008_LR.jpg
L&R011_LR.jpg
L&R014_LR.jpg
L&R013_LR.jpg
L&R017_LR.jpg
L&R019_LR.jpg
L&R021_LR.jpg
L&R024_LR.jpg
L&R027_LR.jpg
L&R028_LR.jpg
L&R030_LR.jpg
L&R031_LR.jpg
L&R032_LR.jpg
L&R029_LR.jpg
L&R034_LR.jpg
L&R033_LR.jpgLisanne&Ruben_Panorama1_LR

 

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Mario Togni

    …great work!ReplyCancel

  • Marijke Jongerius

    Prachtige foto’s !ReplyCancel

  • […] mij is gebleven is zeker de bruiloft van Lisanne en Ruben. We deden al eerder samen een loveshoot (hier te vinden) en nu was het tijd voor de bruiloft. Ik had er enorm naar uitgekeken. Samen met Dyana, van Puur by […]ReplyCancel

BROWSE