the blog

Ivar & Thera

Afgelopen jaar ontmoette ik Ivar en Thera voor het eerst in een gezellig restaurantje in Utrecht. Samen aan de tafel was het gesprek meteen ontspannen en gezellig. Het was duidelijk dat ze ontzettend veel zin hadden in hun persoonlijke bruiloft en dat ze uitkeken naar alle voorbereidingen en uiteraard de dag zelf.

Naast dat ze hun bruidsfotografie bij mij boekte, gaven ze ook aan graag een loveshoot te willen. Natuurlijk was ik hier ook helemaal voor in! Afgelopen week kwamen Thera en Ivar mij ophalen bij mijn huis in Ermelo (wat een luxe!). Samen reden we door naar de heide waarna we heerlijk ontspannen rond liepen. Het leuke stel had zelfs een hele koffer vol leuke spulletjes om te gebruiken en ze zagen er allebei echt geweldig uit! Wie wil er nou niet een blonde schone in een lief wit jurkje en een leuke kerel in een toffe outfit fotograferen? Er werd veel gelachen en natuurlijk ook gezoend (wat Ivar overigens helemaal niet erg vond).

De shoot zei voor mij genoeg; de bruiloft van dit stel wordt er eentje om niet te vergeten! Ik heb er dan ook ontzettend zin in om deze zomer hun bijzondere dag vast te leggen en hun vrienden en familie te ontmoeten. Want zulke leuke mensen moeten wel een heel leuk gezelschap om zich heen hebben!

THERA&IVAR_LR01THERA&IVAR_LR02THERA&IVAR_LR03THERA&IVAR_LR04THERA&IVAR_LR05THERA&IVAR_LR06
THERA&IVAR_LR08THERA&IVAR_LR10THERA&IVAR_LR11THERA&IVAR_LR12THERA&IVAR_LR13THERA&IVAR_LR14THERA&IVAR_LR15

THERA&IVAR_LR09  THERA&IVAR_LR16THERA&IVAR_LR17THERA&IVAR_LR18THERA&IVAR_LR19THERA&IVAR_LR20THERA&IVAR_LR21THERA&IVAR_LR22THERA&IVAR_LR23THERA&IVAR_LR24THERA&IVAR_LR25THERA&IVAR_LR26THERA&IVAR_LR28THERA&IVAR_LR29THERA&IVAR_LR30THERA&IVAR_LR32THERA&IVAR_LR33THERA&IVAR_LR34THERA&IVAR_LR35

 

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Gea Dijkstra

    Wauw, wat een prachtige shoot!ReplyCancel

  • […] van Ivar en Thera was werkelijk betoverend! Begin de zomer fotografeerde ik al hun loveshoot (klik hier). Dat was al genieten. Thera had toen al haar best gedaan en een koffer meegenomen met mooie […]ReplyCancel

BROWSE