the blog

BURNICE

Een paar maanden terug liep ik een winkel binnen in mijn favoriete dorpje; Putten. Het viel me meteen op dat de winkel behoorlijk anders was dan het gros van de andere winkels hier in de buurt. Ik was positief verrast! Natuurlijk werd ik er ook erg hebberig van. Ik wilde zo ongeveer alles kopen. Schoenen, leuke jurkjes met print, te gekke jasjes. Heerlijk! De eigenaresse, Annemiek, en ik kwamen een beetje aan de praat en al snel liet ik mijn kaartje achter. Onder het mom van “je weet het nooit”. Maar meteen reageerde ze positief en gaf aan nog foto’s te willen hebben voor haar nieuwe website. Een afspraak was al snel gepland.

Een aantal weken later vertrokken we richting de Enka fabriek in Ede met een lading kleding achterin. Annemiek en haar zus waren model en visagie werd verzorgt door de geweldige en getalenteerde Joselien van Trés Jolie Visagie. Het gevolg was een ontzettend gezellige middag met leuke speelse outfits en 2 prachtige dames voor de lens. Ik heb natuurlijk zelf ook mode gestudeerd en daardoor was dit een extra leuke opdracht!

BURNICE_BLOG-1BURNICE_BLOG-1b

BURNICE_BLOG-1BURNICE_BLOG-2BURNICE_BLOG-3BURNICE_BLOG-4BURNICE_BLOG-5BURNICE_BLOG-6BURNICE_BLOG-7BURNICE_BLOG-8BURNICE_BLOG-9BURNICE_BLOG-10BURNICE_BLOG-11BURNICE_BLOG-12BURNICE_BLOG-13BURNICE_BLOG-14BURNICE_BLOG-15BURNICE_BLOG-16BURNICE_BLOG-17BURNICE_BLOG-18BURNICE_BLOG-19BURNICE_BLOG-20BURNICE_BLOG-21BURNICE_BLOG-22BURNICE_BLOG-2BURNICE_BLOG-3BURNICE_BLOG-4

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE