Algemene voorwaarden workshop bruidsfotografie

Algemene voorwaarden

Zodra je jezelf inschrijft voor een workshop of cursus ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees daarom voordat je jezelf opgeeft deze algemene voorwaarden goed door.

Inhoudelijk
Bemind Fotografie behoudt zich altijd het recht om de workshop inhoudelijk te veranderen.

De cursist gaat akkoord met het feit dat de workshop is gemaakt voor de beginnende bruidsfotograaf. Tijdens de workshop zal er met name tijd worden besteeds aan hoe praktisch te werk te gaan ter voorbereiding van het fotograferen van een bruiloft.

Fotoshoot
Tijdens de workshop zal de fotoshoot met een bruidspaar het volgende inhouden: de fotograaf zal tips geven over posities, licht en het omgaan met je bruidspaar tijdens de sessie. Er zal niet diep ingegaan worden op bewerkingen (hetzij met lightroom of photoshop) of het vormgeven van een album.

De fotoshoots mogen naderhand gebruikt worden voor het portfolio van de cursist met naamsvermelding van de cursus en Bemind Fotografie.

Ervaring cursist
Aan de hand van de omschrijving van de workshop kan de cursist zelf inschatten of deze workshop binnen zijn/haar ervaring ligt. Deze workshop is niet bedoelt voor de beginnende fotograaf. Bemind Fotografie gaat ervan uit dat de cursist dingen zoals; diafragma, sluitertijd & iso onder de knie heeft. Zij gaat niet in op details van basisfotografie.

Stijl en portfolio fotograaf
Bij boeking van de workshop gaat de cursist akkoord met het feit dat de workshop is gebaseerd op eigen ervaring van de fotograaf. Het is een persoonlijke workshop waarbij de fotograaf haar ervaring deelt. Hetzij in praktische zaken, zoals planning en sociale omgang met klanten, als vormgevings zaken; hetzij advies voor bewerking, werken met verschillend licht of keuze van lenzen. De adviezen zijn aansluitend bij de stijl van fotografie die Bemind Fotografie aanhoud. De cursist gaat hiermee akkoord en erkend dat er verschillende soorten stijlen fotografie zijn en dat zij zich kunnen vinden in de stijl die Bemind Fotografie aanhoud.

Inschrijven
Je deelname aan een workshop of cursus is pas definitief wanneer je betaling binnen is. Indien je betaling niet 10 dagen voor de aanvang van de cursus binnen is, behouden wij ons het voorrecht om je plaats in de workshop te vergeven.

De workshop heeft plek voor een max. van 10 personen. Is de workshop net vol geboekt dan kunnen wij je op de hoogte houden van een eventuele nieuwe workshop.

Aflasten
Bemind Fotografie behoudt zicht het recht om een workshop of cursus ten alle tijde af te lasten. Indien dit gebeurt krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug. Indien gewenst houdt Bemind Fotografie de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Afmelden
Wanneer je je wilt afmelden voor een deze workshop en je doet dat vóór 14 dagen voor de workshop plaats vindt, dan krijg je het resterende bedrag helemaal terug (min de 6,- administratiekosten.)

Wanneer je je tussen 14 – 7 dagen van tevoren afmeldt krijg je 50% van het betaalde bedrag terug.

Wanneer je je afmeldt binnen 7 dagen voordat de workshop plaats vindt, dan kunnen we helaas het bedrag niet terugbetalen i.v.m. de reservering van je plaats.

Eigen materiaal
Er wordt van de cursisten verwacht dat zij hun eigen materiaal meenemen: een spiegelreflex camera met lens (of lenzen) voor de fotoshoot en een notitieboekje.

Aansprakelijkheid
Tijdens de workshop ben je aansprakelijk voor je eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Bemind Fotografie is niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers of enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Bemind Fotografie is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop hetzij als hobbyfotograaf/professioneel gaat fotograferen is Bemind Fotografie niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Bemind Fotografie is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist naar zijn/haar klanten en andersom.

Klachten of problemen
Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Bemind Fotografie het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Bemind Fotografie behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *