Algemene voorwaarden Berkiva Designs workshop

Algemene voorwaarden

Zodra je jezelf inschrijft voor een workshop of cursus ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees daarom voordat je jezelf opgeeft deze algemene voorwaarden goed door.

Inhoudelijk

Berkiva Designs & Bemind Fotografie behouden zich altijd het recht om de workshop inhoudelijk te veranderen.

Inhoud van de workshop

De workshop is voor iedereen die graag wil leren hoe je een “bespoke hairpiece” maakt in de stijl van Berkiva Designs. Tijdens de workshop krijgen de cursisten technieken te leren van Polina Steven, eigenaresse van Berkiva Design. De workshop bestaat uit een deel algemene theorie en een deel praktijk. Tijdens de workshop werken de cursisten onder begeleiding aan de accessoire, en werken deze zo ver mogelijk af. Na de workshop heeft de cursist alle technieken om vervolgens de accessoire thuis af te maken (mocht dit niet gelukt zijn tijdens de workshop).

Materiaal(kosten)

De materialen zijn inbegrepen bij de prijs van de workshop. Deze materialen zijn voor het maken van de basis designs die Berkiva Designs de cursisten leert. Mocht de cursist graag een iets uitgebreider design maken dan kan hij/zij, middels extra betaling, kiezen uit meerdere andere materialen die beschikbaar gesteld worden tijdens de workshop. Deze kunnen alleen contant worden betaald tijdens de workshop.

Inschrijven

Je deelname aan een workshop of cursus is pas definitief wanneer de betaling binnen is. Indien je betaling niet 14 dagen vóór de aanvang van de cursus binnen is, behouden wij ons het recht om je plaats in de workshop te vergeven. De workshop heeft plek voor maximaal 8 personen. Is de workshop volgeboekt dan kunnen wij je op de hoogte houden van een eventuele nieuwe workshop datum.

Aflasten

Berkiva Designs & Bemind Fotografie behoudt zich het recht om een workshop of cursus ten alle tijden af te lasten. Indien dit gebeurt krijgt de cursist zijn/ haar geld volledig terug via Berkiva Designs. Indien gewenst houden Berkiva Designs & Bemind Fotografie de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Afmelden

Wanneer je jezelf wilt afmelden voor de workshop en je doet dat vóór 14 dagen voor de workshop plaatsvindt, dan krijg je 75% van het betaalde bedrag terug. Wanneer je je tussen 14 – 7 dagen van tevoren afmeldt, dan krijg je 50% van het betaalde bedrag teruggestort. Wanneer je je afmeldt 7 dagen voordat de workshop plaatsvindt, dan kunnen we helaas het bedrag niet terugbetalen i.v.m. de reservering van je plaats.

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshop ben je aansprakelijk voor je eigen spullen. Berkiva Designs & Bemind Fotografie zijn niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers of enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop. We garanderen niet dat de cursist de accessoire tijdens de workshop af krijgt, maar wel dat hij/zij deze met de tijdens de workshop vergaarde kennis thuis af kan maken.

Klachten of problemen

Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem op te lossen. Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan hebben Bemind Fotografie & Berkiva Designs het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops. De desbetreffende deelnemer krijgt hierbij het betaalde bedrag niet terug.

Ten slotte

Berkiva Designs & Bemind Fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *