to

LEARN

Fotograferen. Je vindt het heerlijk! Je wilt meer leren over bepaalde onderdelen binnen de fotografie. Wie weet is één van deze workshops iets voor jou.

BRUIDSFOTOGRAFIE

WORKSHOP

n.t.b.

Bruidsfotografie! Dat lijkt je wel wat en je wilt er nu eigenlijk wel helemaal voor gaan. Maar hoe word je nu een kwalitatieve bruidsfotograaf? Wat heb je nodig tijdens trouwdagen? Hoe kom je uit bij klanten en wat vraag je nou eigenlijk als tarief? Tijdens mijn workshop bruidsfotografie ben ik een open boek. Naast veel theorie is er ook een live shoot waarin jij ook zelf mag schieten. Ik heb geen geheimen! Na deze dag kan jij met zelfvertrouwen een bruiloft fotograferen! Meer dan 100 cursisten gingen je al voor. Na de workshop mag je lid worden van mijn workshop Facebook groep met meer dan 100 cursisten!

Met onder andere:

marketing & social media
huisstijl & online profilering
voorbereidingen trouwdag
liveshoot met een koppel
en nog veel meer

Wil je meer weten?
Vraag dan hieronder de brochure aan.

€299,-

BASIS EDITING

WORKSHOP

n.t.b.

Deze workshop is voor iedereen die dieper in z'n editing wil duiken. Voor diegene die misschien nog niet helemaal hun eigen stijl hebben ontwikkeld. Of voor wie al die tabjes in Lightroom nog een beetje hocus pocus zijn. Ook wordt er tijd besteed aan huid retouchering in zowel Lightroom als in Photoshop. De workshop heeft gelimiteerde plek zodat iedereen ook 1-op-1 begeleiding kan krijgen.

Aan bod komt o.a.

Licht: hooglichten, schaduw, algemeen licht
Gebruik van Curven
Het maken en gebruiken van Presets
Kleur & Huidskleur

Basis huid retouchering
Stamptool gebruiken
Clonetool gebruiken

Er is tijd voor open vragen én persoonlijke 1-op-1 begeleiding.

Locatie: Putten
Tijd: 13:00 - 17:00 
Max. 4 personen

Meer weten? Vraag de brochure aan onderaan de workshop pagina!

€199,-

COUPLE SHOOT 

WORKSHOP

19 september 2020

Je bent al op weg met je fotografie, maar zou ook graag meer koppels fotograferen. Je wilt betere portretten maken van zowel elk persoon alleen als van hen samen. Hoe maak je mooie intieme portretten? Hoe stel je mensen op hun gemak? Waar let je op in een fotoserie? Tijdens deze 2 uur durige workshop gaan we live aan de slag. Ik leg uit welke dingen ik doe tijdens een portretsessie met een koppel. De volgende dingen komen aan bod:

poses
compositie
lichtgebruik
hoe maak je een sterke serie
hoe stel je een stel op hun gemak
communicatie met het koppel 
welke lenzen gebruik ik 

En er is ruimte voor maximaal 6 cursisten. 

De middag zal plaatsvinden in Putten. 
Foto's mogen achteraf voor portfolio gebruikt worden. 

Meer weten? Bekijk hier de brochure. 

€125,-

MENTORING

1 OP 1

datum op aanvraag

Je wilt graag ontwikkelen als fotograaf. Je loopt tegen je randjes aan en wil een frisse nieuwe blik op je werk. Je hebt een aantal vraagstukken waar je niet helemaal uitkomt. Misschien wil je iets meer doen met je tarieven, je fotoshoots, je albums, je bewerking. Noem het maar op en ik help je er graag mee. De 1-op-1 mentoring wordt helemaal op maat gemaakt. 

De mentoring wordt ingepland op een dag die jou uitkomt. Ook is er mogelijkheid om met een model (of modellen) te fotograferen zodat je ook live kunt leren! 

vanaf €149,-

Vraag een brochure aan