the blog

Publicaties

Afgelopen jaar werd ik gevraagd of ik een aantal van mijn beelden wilden laten publiceren in een nieuw boek; ‘Het mooiste lied’. Het boek bevat teksten uit het bijbelboek Hooglied, begeleid met prachtig en eigentijds beeld van verschillende fotografen. Het was geweldig om deel te mogen zijn van deze bijzondere publicatie.

Een tijdje later kreeg ik de vraag of ik ook open stond voor een mooi ander project. Namelijk het magazine ‘Faith’. Een magazine over relaties en huwelijken met als doelgroep een wat jongere generatie (tussen de 25 en 35). Hoe leuk is het wanneer je wordt gevraagd te doen wat je het allerleukste vindt? Stelletjes fotograferen! Heerlijk! Het hele project heb ik met veel plezier gedaan. Ik mocht zeven koppels fotograferen. Ik heb heerlijk mogen sparren met de vormgeefster en leuk contact gehad met de stellen en de uitgeverij. Het was zo geweldig om te zien hoe deze koppels allemaal een eigen verhaal hadden. Mooie verhalen, pittige verhalen, intieme verhalen. Het pastte helemaal bij mij. Én natuurlijk ben ik erg blij met het resultaat.

Beide zeer aan te raden! Klik hieronder op de titels voor meer informatie.

Het mooiste lied – €22,50
Faith – €8,95

publicaties-1-2publicaties-3

publicaties-9publicaties-4publicaties-5publicaties-6publicaties-7

publicaties-2-2 publicaties-8
publicaties-10publicaties-11publicaties-13publicaties-14publicaties-15publicaties-16

 

 

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Denise Michelle's Choices

    W A U W! Leuk om jou zo te leren kennen!ReplyCancel

  • Gea Dijkstra

    Hoi Bertina, mooie foto’s heb je gemaakt voor het blad Faith! Ik heb vorige week mijn exemplaar ontvangen en heb je meteen even opgezocht op Facebook. 🙂 Gaaf om hieraan te hebben meegewerkt lijkt me!ReplyCancel

BROWSE