the blog

Judith & Mike

Ow jongens… wat loop ik achter met mijn blog! Echt heel erg gewoon! Maar vandaag is het zover.. met de lancering van mijn nieuwe website vond ik het de hoogste tijd om de eerste van de lijst aan jullie door te sturen.

Mike & Judith zijn een jong stel uit de omgeving Ede. Ik merkte bij binnenkomst bij Judith’s ouderlijk huis meteen dat het om een gezellig en warm gezin ging. Iedereen was lekker aan het keutelen en Judith haar make-up & haar werden tot in de puntjes verzorgd. Mike haalde Judith op bij haar thuis. Na de nodige goedkeuring, (“Wat zie je er mooi uit!) gingen we op weg naar de shoot locatie. Een Heide vlak in de buurt. Het weer was perfect voor een shoot! De bewolking zorgde voor lekker zacht licht en de wind had zijn charme meegenomen. Een leuke detail is dat Mike als manchetknoop een zilverkleuring strikje had. Reverend naar zijn achternaam. Hoe leuk!

Na de shoot gingen we naar Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Mag ik even zeggen dat ze daar goed weten te stylen? Buiten stond een prachtige ceremonie klaar. De mensen zaten al in hun stoelen wachtend op het bruidspaar. Mooie bloemen, zachte kleurtjes… echt heel tof gedaan. De kids (die in overvloed waren) keken me met grote ogen aan. Zo’n camera blijft toch een dingetje! Haha! De ceremonie was ongedwongen en mooi. Natuurlijk moest er even gefriemeld worden met de ringen. Dat lukte niet helemaal in één keer haha!

Na de ceremonie was er een lunch en vervolgens gingen we naar de kerk in Ede. De rest van de dag bestond uit persoonlijke speeches. Je mag best weten dat ik een beetje heb gehuild tijdens de speech van de zus van de bruid naar haar zus toe. (Nu moet mijn zusje ook snel trouwen van mij!) Nog even op het springkussen en de dag was compleet. Wat een ontzettend gezellig en intieme bruiloft was dit! Heel ontspannen. Één basislocatie voor de dag is echt zo fijn. Er is zoveel meer tijd voor ongedwongen momentjes en echt genieten.

Mike en Judith, jullie bruiloft is al eventjes geleden. Maar nogmaals; gefeliciteerd en heel veel liefde en geluk gewenst!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE