the blog

Joëlle & Stefan

Joëlle en ik leerde elkaar een jaar of wat terug kennen toen ik haar vroeg een boeket te maken voor mijn workshop bruidsfotografie. Ze heeft namelijk een prachtige bloemenzaak; Bijzonder Bloemen. De boeketjes waren werkelijk om van te smullen en deden het heel mooi op de foto. Het was duidelijk dat Joëlle erg goed in haar werk is. Én ook gewoon een hele leuke vlotte en ondernemende dame die weet wat ze wil! Ik was dan ook zeer vereerd toen Joëlle met mij contact opnam voor het fotograferen van haar eigen bruiloft.

De dag begon in Amersfoort, waar Stefan Joëlle thuis ophaalde. De dames van het gezelschap waren s’ochtends al lekker in de weer met make-up en haar. Alles tot in de puntjes verzorgt, want Joëlle is een echte perfectionist (heel herkenbaar!). Het spande er die dag om of het droog zou blijven tijdens de shoot, maar toen we Amersfoort in gingen bleef het droog tot het einde van de shoot. Toen kwam het met bakken naar beneden! We konden net op tijd de auto instappen richting Landgoed Rhederoord. Op de snelweg richting Arnhem was het keihard aan het stormen; dus helaas kon de ceremonie niet buiten gehouden worden. Gelukkig is het Landgoed enorm mooi en was er binnen genoeg plek!

De ceremonie was zacht gezegd erg bijzonder. Mooie, maar ook minder mooie herinneringen die het stel hebben meegemaakt kwamen naar voren. Het was een emotionele en intieme ceremonie. Er werd gelachen, er werd gehuild. Het voelde voor mij heel bijzonder om deze intieme sfeer van zo dichtbij te mogen meemaken. Helaas kon de vader van Joëlle er niet bij zijn, maar werd hij prachtig herinnerd; er werden vlinders losgelaten. Het was een bijzonder en emotioneel moment. Het bijzondere was dat er eentje daarna stilletjes tijdens de ceremonie in het raam bleef zitten. Hij wilde het allemaal nog meemaken. Het was een stille en mooie bewondering die mij erg bij is gebleven.

Joëlle en Stefan hadden een ontzettend leuk gezelschap. Er werd veel gegrapt en onderling foto’s gemaakt. De groepsfoto’s liepen een beetje uit de hand haha! Er werd ontzettend veel gelachen en gekletst. De tafels werden gedekt voor het diner; wat een pracht en praal. Joëlle’s kunstige hand voor bloemen kwam sterk naar voren. Het was werkelijk een feest om te fotograferen.

Thuisgekomen was ik onder de indruk van de liefde die dit bruidspaar niet alleen met elkaar deelde, maar ook met hun vrienden en familie. Een bijzondere intieme band. Het deed mij beseffen hoe gezegend wij ons mogen voelen met al onze vrienden en familie. Het leven is kostbaar!

J&S_HR011_LR.jpg
J&S_HR013_LR.jpg
J&S_HR018_LR.jpg
J&S_HR022_LR.jpg
J&S_HR030_LR.jpg
J&S_HR036_LR.jpg
J&S_HR038_LR.jpg
J&S_HR052_LR.jpg
J&S_HR055_LR.jpg
J&S_HR078_LR.jpg
J&S_HR079_LR.jpg
J&S_HR081_LR.jpg
J&S_HR094_LR.jpg
J&S_HR095_LR.jpg
J&S_HR097_LR.jpg
J&S_HR099_LR.jpg
J&S_HR105_LR.jpg
J&S_HR132_LR.jpg
J&S_HR135_LR.jpg
J&S_HR138_LR.jpg
J&S_HR139_LR.jpg
J&S_HR142_LR.jpg
J&S_HR158_LR.jpgJ&S_HR154_LR.jpg
J&S_HR171_LR.jpg
J&S_HR186_LR.jpg
J&S_HR192_LR.jpg
J&S_HR197_LR.jpg
J&S_HR202_LR.jpgJ&S_HR236_LR.jpg
J&S_HR229_LR.jpg
J&S_HR238_LR.jpg
J&S_HR264_LR.jpg
J&S_HR270_LR.jpg
J&S_HR275_LR.jpgJ&S_HR262_LR.jpg
J&S_HR290_LR.jpg
J&S_HR346_LR.jpg
J&S_HR355_LR.jpg
J&S_HR377_LR.jpg

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE