the blog

Isabeau & Bastiaan – Wedding

Hoe omschrijf je een dag waarbij je zelf ongeveer 50x bijna zelf in tranen ligt. Nou, moeizaam kan ik je zeggen. Ik kan namelijk bijna niet in woorden vatten hoe de dag van Isabeau en Bastiaan was. Gelukkig ben ik fotograaf en hoop ik in beeld toch het meest te spreken.

Jullie kennen Isabeau & Bastiaan misschien al van mijn eerdere loveshoot blog. Isabeau was eerder mijn geweldige stagiaire, al doet het woord stagiaire geen eer aan wat ze deed. Ik denk nog steeds meer aan haar als vriendin en assistente. Ze is een geweldig persoon en ik ben dan ook onwijs blij dat ik de dag van Isabeau en Bastiaan mocht meemaken. Naast het feit dat deze twee mensen werkelijk voor elkaar gemaakt zijn, werd de dag ook nog eens mooi gesierd door de aanwezige vrienden en familie. Ik heb denk ik nog nooit zo’n hecht en liefdevol gezelschap mogen fotograferen. De dag was dan ook bijzonder en emotioneel. Er kwamen veel bijzondere verhalen aan bod. De ceremonie was ook fantastisch met de vele verhalen, muziek en liefdevolle momenten die gedeeld werden.

De dag verliep relaxt en spontaan. Er waren oneindig veel knuffels en tranen. Ik en mijn second shooter Jorge hebben ons onwijs vermaakt. Deze dag bewees weer eens dat familie, vrienden en de liefde tijdens een bruiloft het allerbelangrijkste zijn.

Ik kijk terug met een lach en een traan. Isabeau en ik wonen namelijk ver uit elkaar en nu zij niet meer hier op de studio komt is het soms wat moeilijker contact te houden. Beide zijn we druk. Zij met haar afstuderen en ik met mijn bedrijf. Toch hoop ik dat wanneer ze terug kijkt op deze foto’s ze zich zal herinneren dat ik erbij was en dat ik heel gek op haar ben. (Ja, Isabeau, dit is een message in disguise. Ik ben onwijs dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Love you!)

Locatie: Resident Rhenen
Ceremonie: Ouiyessi
Make-up & haar: Très Jolie Visagie

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE