the blog

René & Ingrid

Toen Ingrid & René bij mij op bezoek kwamen wist ik meteen dat wij de juiste match waren. De bruiloft was al helemaal doordacht en dit bruidspaar wist duidelijk wat voor look&feel ze wilden voor hun grote dag. Daarnaast sprak het mij enorm aan dat dit stel een intieme bruiloft wilde, met een kleine groep daggasten zouden zij elkaar het ja-woord geven. Één iemand mocht zeker niet over het hoofd worden gezien die dag en dat was hun prachtige dochter Isa. Ik had er helemaal zin in!

Al snel was het zover en vertrok ik in de vroege ochtend richting Wamel om de bruidegom te fotograferen. Toen ik aanbelde deed de moeder van René open met de boodschap: “Hij staat nog onder de douche!”. No problem (ik was dan ook te vroeg)! De sfeer in het huis was relaxed. Moeder en vader zaten rustig aan de koffie. Ik zag al de kleine details overal liggen (mooie uitnodigingskaarten, een takje lavendel hier en daar) en ik wist meteen dat deze dag aan al mijn verwachtingen zou voldoen. René was opgetogen, had niet super lang geslapen. Maar, zoals hij zei: “Ben wel al wat gewend met die kleine.” Het pak was aan en de manchetten werden vastgezet. Moeders hielp geconcentreerd mee.

Ik ging door naar het huis van de bruid haar ouders in Benden-Leeuwen. Daar was het wel wat anders dan bij René: een gezellige drukte! De kids aan tafel, de bruid in haar kloffie voor de make-up, paps las de krant, zus keek mee met de make-up en moeders vroeg wat iedereen te drinken wilde. Een heerlijke gezinsvibe! Isa moest nog even gevoed worden en daarna werd haar mooie outfit aangetrokken. Ze zag er zo leuk uit! Het schatje!

De hele dag was heerlijk ontspannen met een kleine groep vrienden en familie op landgoed Doddendael in Ewijk. Eerst nog een fotoshoot alleen met het bruidspaar op het landgoed. Slot Doddendael heeft zeker een prachtige omgeving! Ingrid & René zijn een heerlijk stel om een shoot mee te hebben gedaan! Ze waren beide heel ontspannen en kletsden lekker met elkaar. Het was dan ook voor mij heel ontspannen werken, waarvan ik ontzettend genoten heb. In de middag vond de gemeentelijke ceremonie plaats. Alles was heel leuk aangekleed; garlands, lampionnen en leuke kleine details als versiering. Een buitenbruiloft den top! Ook de ceremonie was heel intiem en persoonlijk: de schoonbroer van Ingrid zong een aantal nummers, de kids zaten lekker voor bij de ceremonie op een kleedje en Isa, hun dochter, de ringen bracht. Natuurlijk wel met wat behulp van oma! Na de ceremonie stond er een prachtige taart klaar (ik lieg niet, zie de foto maar!) en Isa kreeg na het taartmoment zelf ook een heus bruidscakeje gevoed! Het was een aaneenschakeling van mooie momenten en ontspannen belevingen waar ik zelf ook enorm van heb genoten.

Vlak voor mijn vertrek stonden de lange tafels al klaar voor het diner, die tot in de puntjes verzorgd waren natuurlijk! Isa zat tussen haar ouders in en de gasten waren lekker met elkaar aan het praten. Toen ik wegliep en de laatste shots van een afstand nam realiseerde ik me weer hoe belangrijk vrienden en familie zijn. Zo bijzonder!

Dit soort bruiloften zijn voor mij een feest. Om aanwezig te mogen zijn in zo’n besloten groep geeft altijd een geweldig gevoel! Elk moment kan je meemaken en van genieten. Ingrid & René: Ik wens jullie heel veel liefde toe in jullie huwelijk! Geef Isa een knuffel van me!

ir_hr010_webir_hr009_webir_hr020_webir_hr029_webir_hr039_webir_hr050_webir_hr056_webir_hr063_webir_hr072_webir_hr088_web
ir_hr093_web
ir_hr096_webir_hr106_webir_hr121_webir_hr124_webir_hr129_webir_hr136_webir_hr146_webir_hr148_webir_hr157_webir_hr165_webir_hr175_webir_hr183_webir_hr184_webir_hr198_webir_hr197_webir_hr210_webir_hr227_webir_hr244_webir_hr265_webir_hr267_webir_hr275_webir_hr280_webir_hr285_webir_hr288_webir_hr303_webir_hr308_webir_hr312_webir_hr315_webir_hr319_webir_hr322_webir_hr323_webir_hr325_webir_hr366_webir_hr377_webir_hr389_webir_hr392_webir_hr399_webir_hr418_webir_hr441_webir_hr413_webir_hr461_web

ir_hr132_web

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

BROWSE