the blog

Inge & Michael

Michael en Inge zijn echt één van de liefste stellen ever! We hadden meteen al een klik toen we ons eerste gesprek voerde en op hun trouwdag ging dit niet anders.

S’ochtends startte ik bij Michael in huis. Al snel was het huis vol mensen. Nog nooit was de aankleding bij de bruidegom zo leuk! De kinderen liepen rond met de schoenen en wilden maar al te graag Michael helpen met aankleden. Echt gelachen om die kleine popjes.

Van de drukte in de rust was het, want bij Inge was het juist heel stil thuis. De bruid was er nog niet eens! In de keuken werden broodjes gemaakt terwijl Inge van de kapper thuis kwam. De jurk was natuurlijk prachtig en al snel was het ook haar beurt om als de echte bruid omgetoverd te worden. Vriendinnen die glunderend toekeken. Mooie momenten.

De ontmoeting was ontroerend, het was maar al te duidelijk dat deze twee lang hadden uitgekeken naar deze dag! De shoot vond plaats op de gok… want ging het regenen of niet? Spannend! Maar helemaal gelukt!
De gasten wachtte hen op bij de trouwlocatie; Het Ruiterhuys in Castricum. De regen had zich goed ingehouden, maar tijdens de aankomst moest het er toch van komen! Ze zeggen wel eens; regen is zegen! We hebben het dan ook welkom ontvangen : )

De hele dag was een af en aan van mooie momenten en ook enige emotie. Het was heerlijk om te zien hoe deze twee geliefden zo’n prachtig gezelschap om zich heen hebben verzameld! De broers van Inge gaven haar weg. Tijdens de ceremonie werd de vader van Inge herdacht doordat het gezin een kaars aanstak in gedachtenis van hem. Haar moeder was de ceremoniemeester. Wat een genot om deel te zijn van zulke persoonlijke momenten. De taart was ook echt een meesterwerk! Een vriend van Michael, die banketbakker is, had hem gemaakt voor het bruidspaar.

Aan het eind van de dag werd ik uitgenodigd om te blijven eten. Bij het bruidspaar aan tafel notabene! Daar zeg ik geen nee tegen. Aan tafel hoorde ik alle wilde verhalen van de vriendinnen van de bruid. Zo gelachen; wat een leuke meiden.

Michael en Inge ik denk dat er niks anders gezegd kan worden dan dat jullie bruiloft uiterst speciaal was. Voor jullie, voor jullie vrienden, maar ook zeker voor mij. Ik heb genoten. Liefs!

“WAUW!! Tranen over onze wangen bij het zien van de foto’s….. dat zegt genoeg toch?! We zijn onwijs blij met het resultaat! Prachtig hoe je alle lieve mensen om ons heen hebt vast gelegd, de locatie, maar ook de foto’s van ons samen, geposeerd maar zeker ook de spontane, raken echt! De foto’s zijn heel passend bij de heerlijke herinneringen die wij aan deze,  voor ons, bijzondere dag hebben! Super bedankt!! :)”

M&I_BLOG-1M&I_BLOG-3M&I_BLOG-4M&I_BLOG-5M&I_BLOG-6M&I_BLOG-7M&I_BLOG-8M&I_BLOG-10

M&I_BLOG-9M&I_BLOG-11M&I_BLOG-13M&I_BLOG-14M&I_BLOG-15M&I_BLOG-17M&I_BLOG-18M&I_BLOG-19M&I_BLOG-20M&I_BLOG-21M&I_BLOG-23M&I_BLOG-24M&I_BLOG-25M&I_BLOG-30M&I_BLOG-31M&I_BLOG-32M&I_BLOG-35M&I_BLOG-36M&I_BLOG-37M&I_BLOG-38M&I_BLOG-40M&I_BLOG-41M&I_BLOG-43M&I_BLOG-44M&I_BLOG-45

M&I_BLOG-42M&I_BLOG-46M&I_BLOG-47M&I_BLOG-48M&I_BLOG-51M&I_BLOG-52M&I_BLOG-53M&I_BLOG-54M&I_BLOG-55M&I_BLOG-56M&I_BLOG-57M&I_BLOG-58M&I_BLOG-59M&I_BLOG-61M&I_BLOG-62M&I_BLOG-63M&I_BLOG-64M&I_BLOG-65M&I_BLOG-66M&I_BLOG-67M&I_BLOG-68M&I_BLOG-69M&I_BLOG-70M&I_BLOG-71M&I_BLOG-72M&I_BLOG-74M&I_BLOG-75

M&I_BLOG-60M&I_BLOG-76M&I_BLOG-78M&I_BLOG-79M&I_BLOG-80M&I_BLOG-81M&I_BLOG-82M&I_BLOG-83M&I_BLOG-84M&I_BLOG-85M&I_BLOG-86M&I_BLOG-87M&I_BLOG-88M&I_BLOG-89M&I_BLOG-91

 

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • José Puister

    Wauw wat een super mooie foto’s Bertina!!ReplyCancel

BROWSE