about

BERTINA

"Fotografie betekent voor mij meer dan herinneringen maken. Naast een mooie memoire hoop ik een stukje relatie en vreugde te geven. Het contact met mijn klanten vind ik één van de belangrijkste dingen!"

BERTINA

WIE BEN IK?

Hallo! Wat leuk dat je even langskomt op mijn website. Ik ben Bertina Bartlett, geboren 1987 en opgegroeid in het prachtige & bosrijke Putten. Sinds 2012 ben ik getrouwd met Aaron, ook wel; "my American boy". 

Ik ben een echt mensen-mens en ben gek op echte relaties. Ik ben geen geheimzinnig mens (mijn vrienden zullen dat beamen) en ik word dan ook wel eens omschreven als een open boek.

Voor mij staan eerlijkheid, authenticiteit & schoonheid voorop. Zowel in mijn eigen leven als in mijn werkwijze. Ik houd van leven met betekenis en geloof erin dat een betere wereld begint bij jezelf

Verder houd ik ook van zingen, wandelen, naar muziek luisteren, terrasjes pakken, Indiaas eten, in de zon zitten en goede gesprekken voeren. Ook zijn mijn man en ik gek op onze lovebirds. We worden ook wel eens the crazy bird couple genoemd. 

Where there is love,

WERKWIJZE

FOTOGRAFIE, MIJN HART

Sinds 2013 ben ik actief fotograaf. Hoewel ik in eerste instantie afgestudeerd textielontwerper ben, is mijn hart verknocht aan de fotografie sinds ik in 2011 opnieuw mijn camera oppakte. Sindsdien fotografeer ik het liefst mensen in al hun schoonheid. Bruiloften hebben een speciaal plekje in mijn hart. De liefde die ermee gepaard gaat vind ik altijd fantastisch! 

Fotografie is voor mij het vastleggen van wat er is. Mooie momenten en portretten die mensen reflecteren zoals ze echt zijn. In mijn trouwfotografie vind ik het heerlijk om de reportagestijl zo puur mogelijk te houden. Geen poespas of veel uitgepland. Gewoon genieten en de dingen vastleggen zoals ze gebeuren. Ik houd echt van het terugzien van pure emotie, relatie & schoonheid!

In mijn contact met mijn klanten houd ik ervan om mensen echt te leren kennen. Ik hoor ook vaak terug dat dit terug wordt gezien in mijn fotografie. Ik wil graag een oprechte connectie met mensen. Naast het feit dat ik fotograaf ben, ben ik ook gewoon mens. Dat laatste staat bij mij op de eerste plaats. Want zonder de menselijke connectie zullen mijn foto's niet worden zoals ik wil.  

there is life!

FIND LOVE

and find healing

DON'T FORGET TO GREET YOUR LOVED 

ONES EVERY MORNING. AND ALWAYS,

ALWAYS HOLD THEM.